Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τάσεις φυγής από την Ρεάλ ... - Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ.

Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τάσεις φυγής από την Ρεάλ ... - Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ.. Αυξάνονται διαρκώς τα σενάρια που θέλουν τον κριστιάνο ρονάλντο να αποχωρεί από το «σαντιάγκο μπερναμπέου» καθώς με την «a bola» κάτι αντίστοιχο ισχυρίζεται και. Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση. Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, τα νεύρα του πορτογάλου σούπερ σταρ της ρεάλ είναι στην.τσίτα και οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα αποδυτήρια της «βασίλισσας». Τι αναφέρει το δημοσίευμα της marca για κριστιάνο ρονάλντο και γιουβέντους.

*ο κριστιάνο ρονάλντο έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα στη γιουβέντους με τη φανέλα της ρεάλ, συνολικά έχει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια! kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Τι αναφέρει το δημοσίευμα της marca για κριστιάνο ρονάλντο και γιουβέντους.

Αρχηγός ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Ποδόσφαιρο - Ισπανία ...
Αρχηγός ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Ποδόσφαιρο - Ισπανία ... from resources.sport-fm.gr
Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης. Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Αυξάνονται διαρκώς τα σενάρια που θέλουν τον κριστιάνο ρονάλντο να αποχωρεί από το «σαντιάγκο μπερναμπέου» καθώς με την «a bola» κάτι αντίστοιχο ισχυρίζεται και. Ο πορτογάλος σταρ, λίγα 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για τις επαφές του φλορεντίνο πέρεθ για την ανταλλαγή του αιώνα με τον νεϊμάρ, φέρεται να αποκάλυψε. Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες! Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια.

Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) :

Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται. Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Ο κριστιάνο ρονάλντο έκανε πράματα και θάματα στον πρώτο αγώνα της ρεαλ με την ατλέτικο για τα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ, εξασφαλίζοντας γκολ: Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ! Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ. «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: 10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ). Αυξάνονται διαρκώς τα σενάρια που θέλουν τον κριστιάνο ρονάλντο να αποχωρεί από το «σαντιάγκο μπερναμπέου» καθώς με την «a bola» κάτι αντίστοιχο ισχυρίζεται και. Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, τα νεύρα του πορτογάλου σούπερ σταρ της ρεάλ είναι στην.τσίτα και οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα αποδυτήρια της «βασίλισσας». Η πρώτη σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον ρονάλντο να ζητάει πέναλτι για ανατροπή.

Η μεταγραφη του gareth bale ολοκληρωθηκε στην ρεαλ μαδριτης!! Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης. Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης" - Ειδήσεις
"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης" - Ειδήσεις from www.newsit.gr
Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια. Άστεγος να βάζει μούσι και κοιλιά και να παίζει με την μπάλα στο κέντρο της μαδρίτης, μέχρι να αποκαλυφθεί και. Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) : Πιο πάνω από ραούλ και cr7: Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Ο πορτογάλος σταρ, λίγα 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για τις επαφές του φλορεντίνο πέρεθ για την ανταλλαγή του αιώνα με τον νεϊμάρ, φέρεται να αποκάλυψε. Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης.

Πιο πάνω από ραούλ και cr7:

10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ). Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league! Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ! Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους. Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) : Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί. Ο κριστιάνο ρονάλντο έκανε πράματα και θάματα στον πρώτο αγώνα της ρεαλ με την ατλέτικο για τα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ, εξασφαλίζοντας γκολ: Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Ο πορτογάλος σταρ, λίγα 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για τις επαφές του φλορεντίνο πέρεθ για την ανταλλαγή του αιώνα με τον νεϊμάρ, φέρεται να αποκάλυψε. Άστεγος να βάζει μούσι και κοιλιά και να παίζει με την μπάλα στο κέντρο της μαδρίτης, μέχρι να αποκαλυφθεί και. *ο κριστιάνο ρονάλντο έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα στη γιουβέντους με τη φανέλα της ρεάλ, συνολικά έχει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια! kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας.

Παρακολουθήστε την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη μαδρίτη για χάρη της ρεάλ το καλοκαίρι του 2013, αποτελώντας τότε μεταγραφή. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Ο πορτογάλος σταρ, λίγα 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για τις επαφές του φλορεντίνο πέρεθ για την ανταλλαγή του αιώνα με τον νεϊμάρ, φέρεται να αποκάλυψε.

Champions League: Η Ρεάλ στο...θρόνο της! (vd)
Champions League: Η Ρεάλ στο...θρόνο της! (vd) from takisonair.gr
Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) : Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league! Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) : Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται. Η μεταγραφη του gareth bale ολοκληρωθηκε στην ρεαλ μαδριτης!! «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας.

10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ).

Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης. Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος. Άμεσες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «marca» που έφερε εξ αρχής το θέμα στην επιφάνεια, η πρόταση της «βέκια σινιόρα» στη ρεάλ είναι της τάξης. Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! 10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ). Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια. Παρακολουθήστε την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους. Το παιχνίδι είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ρονάλντο ακόμα και μετά από αυτή τη συνάντηση, παραμένει πολύ ενοχλημένος με τη στάση της ρεάλ, προφανώς γιατί οι απαιτήσεις του δεν ικανοποιούνται.

Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! κριστιάνο ρονάλντο. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη μαδρίτη για χάρη της ρεάλ το καλοκαίρι του 2013, αποτελώντας τότε μεταγραφή.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook